QUI SOM I QUE FEM?

Som una startupp dedicada a la creació de webs per al mercat i apps mòbils personalitzades al vostre gust.

A QUI ENS DIRIGIM?

Ens dirigim a persones majors de edat (18), com joves tant com a adults. El nostre propòsit és satisfer les vostres necessitats alhora de crear la vostra pàgina web o app mòbil.

CONEIXENS:

dani_5.jpg

Daniela

Jo sóc la Daniela i sóc la creativa i comunicadora d'aquesta empresa. El meu paper és transmetre la informació cap als nostre clients i experts, i elaborar-la.

També dissenyo el procés i els productes de les apps.

A més a més presento el nostre projecte en publíc i de cara al mercat.

foto tecno ELENA.jpg

Elena

Jo sóc la Elena i sóc creativa i exploradora d'aquesta empresa. El meu paper és buscar  la informació i recursos perquè la comunicadora pugui elborar la informació. 

A més a més identifico possibles problemes del nostre entorn i els intento solucionar, també parlo amb els possibles clients i estableixo el model de negoci.

Marta

Jo sóc la Marta i sóc la creativa i la coordinadora d'aquesta empresa. El meu paper és dirigir la nostra startupp i controlar totes les tasques fetes a la empresa.

Organitzo les carpetes virtuals i documents del grup.

A més a més dissenyo i organitzo el lloc web.  

Controlo el procés i faig el seguiment de les tasques fetes i les hores treballdes.

IMG-20200729-WA0011.jpg

Henar

Jo sóc la Henar i sóc la creativa i constructora d'aquesta empresa.  Jo valoro la visibilitat de les idees i les converteixo en alguna cosa concreta. A més a més entenc com funciona i es programa una app.

També dissenyo el prototip d'app i la programo.